Hem Tjänster Kompetens Referenser Kontakt

 

 

 

 

Det här är jag.
Min bakgrund inom projektledning och kommunikation

 

Som frilansande projektledare har jag med mig en rik erfarenhet från olika funktioner inom kultursektorn och affärsvärlden. Jag känner mig lika hemma vid mötesbordet som bakom teaterscenen. Yrkesmässigt har jag innehaft ett antal positioner inom marknadsföring och försäljning.

 

I det privata är jag en passionerad teaterälskare och har ansvarat för ett antal produktioner. Från marknadsföring till scenkonst är steget inte långt. Det gäller att fånga uppmärksamheten i båda fallen. Jag tror på att ta ut svängarna och göra det oväntade.

 

Projektledning handlar inte bara om analyser och strategier utan i lika hög grad om kreativitet och förmågan att tänka utanför ramarna.

 

 

Marknadskoordinator för detaljhandelsföretag. Initierade och genomförde kampanjer, manus och layoutarbete till DR-kampanjer, säljbrev och annonser.

 

Projektledare och innesäljare. Företag inriktat på inredning av bibliotek och universitet. Area Manager med ansvar för ett antal europeiska länder.

 

Gruppledare och producent, Lilla Teatern i Lund.

 

Jag är utbildad inom marknadsföring och affärskommunikation (IHM Business School) och har genomgått Consentios kompetensutveckling "UGL" (Utveckling av Grupp/Ledare).

 

 

Jag är aktiv styrelseledamot i Marknadsföreningen i Malmö, MIM. Där arbetar jag med att planera och utveckla olika event. Syftet är att öka kunskapen om marknadsfrågor och förbättra samverkan i regionen.

 

Som projektansvarig för Marknadsföreningens Inspirationsdagar på Grand i Lund samarbetade jag bland annat med Lunds Nyföretagarcentrum, Lunds Universitet och Företagarna. Läs mer på MiMs hemsida.

 

 

Jag var projektledare för inspirationsdagarna i Lund 2009 då ESS vann årets MiM-pris.

 

Låt mig hjälpa ditt företag med marknadskommunikationen.
Kontakta mig >>

 

Jag bjuder på arbetsglädje, inspiration och
ett stort nätverk från olika branscher!